Budapest Bar Show 2018. Május 7.

Új rendezvénnyel jelentkezik a Whiskynet KFT.!

A whiskynet célja továbbra is a whisk(e)y és egyéb minőségi párlatok kedvelőinek összefogása,a hagyományok ápolása, a kulturált italfogyasztás népszerűsítése és az ismeretterjesztés.

A rendezvény zártkörű. A korlátozott hely miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!

A budapesti vendéglátás és bárszakma lendületes fejlődésének és népszerűség-növekedésének köszönhetően, Berlin, Prága, Osló és Athén után Budapesten is megrendezésre kerülő Bar Show rendezvény: modern és progresszív bárkulturális seregszemle, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit és a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket.

Professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók és a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek találkozási pontja. A Bar Show Budapest célja, hogy a további haladás lendületét biztosítva lehetőséget adjon az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. Bartenderek, koktélbárok, mixerek, gyártók és forgalmazók teremtenek alkalmat arra, hogy vendégeink rengeteg márka különféle italait megkóstolhassák.

Minden kedves szakértőt, érdeklődőt, a nemes párlatok és koktélok rajongóit várjuk szeretettel 2018. május 7-én 14:00 és 21:00 óra között az Akvárium Klubban, Budapesten.

RÉSZLETEK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

A standard jegy tartalmazza:

Ingyenes részvétel a szakmai előadásokon

Korlátlan italfogyasztási lehetőség (a kóstoló mennyiség párlatok esetén max. 2 cl. Sör, bor, pezsgő és koktélok esetén max. 2 dl.)

Programok:

29. Koktél Magyar Bajnokság

17. Flair Magyar Bajnokság

Coffee in Good Spiritis Bajnokság

Szakmai szemináriumok

Közismert hazai és külföldi előadók

Szakmai Zsűri által odaítélt díjak az alábbi kategóriákban:

Az Év Bárja, Az Év Új Bárja, Az Év Bartnedere, Bárszakmai Életműdíj

Kiállítok (a kiállítók száma folyamatosan bővül):

Bols, Bombay Sapphire, Cointreau, Diplomatico, Gin Mare, Koktélbolt, Santa Teresa, Sierra Milenario Tequila, Société Budapest, Thomas Henry

Figyelem!

A WhiskyNet törzsvásárlói számára egyébként érvényes kedvezmények a Bar Show jegyei esetében nem érvényesek!

A Bar Show jegyeit nem postázzuk ki, így azok utánvéttel nem vásárolhatók meg.
A jegyek kifizetésére – a rendelés leadását követően – kizárólag bankkártyával a weben, átutalással, vagy személyesen a GoodSpirit Shopban van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: OTP 11742087-20081249

A Bar Show-n való részvétel, a rendelés feldolgozását követő automata e-mail mellékletében található vonalkódos jegy kinyomtatásával és a helyszínen történő bemutatásával biztosított. A vonalkód telefonról is leolvasható.
A belépő a feltüntetett rendezvényre egyszeri alkalommal, egy fő részére történő belépésre jogosítja fel annak tulajdonosát. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség. Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy hozzáférjen a jegyéhez, vagy annak másolatához. A rendszer minden esetben az első kódot fogadja el, minden további ugyanazon kóddal való próbálkozás érvénytelennek minősül.

Felhívjuk figyelmedet, hogy belépéskor a jegyen szereplő vonalkódot olvassuk le, ezért két lehetőséged van a rendezvényre történő belépésre:

  • A vonalkódot tartalmazó kinyomtatott jegyet/jegyeket hozod feltétlenül magaddal. (Ez esetben figyelj, hogy a kinyomtatott jegyen a vonalkód ép, sérülésmentes legyen.)
  • Elektronikus készülékeden (okostelefon, laptop, stb.) keresztül mutatod be a jegyedet, amelyről a vonalkód beolvasásra kerül.

FONTOS!

KIZÁRÓLAG LEOLVASHATÓ VONALKÓDDAL TUDSZ RÉSZTVENNI A RENDEZVÉNYEN!

A jegyet/jegyeket tartalmazó PDF fájl megnyitásához Adobe Acrobat Reader szükséges.

A jegyek megrendelhetők, illetve megvásárolhatók még a GoodSpirit Shop-ban is, az internetes árakkal és feltételekkel megegyező módon.

A leírásban szereplő árak az áfát tartalmazzák!

A Bar Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Bar Show hivatalos honlapján lehet tájékozódni:
http://bar-show.hu/