Calvados kóstoló – A Drouin-calvados világa

Autentikus calvadoskóstoló, melyet egy párizsi Michelin-csillagos bartender tart! A Christian Drouin az egyik legnagyobb presztízsű calvados (almabor-párlat) a világon!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy számtalan egyéb díja mellett (jelenleg 418!) 2013-ban az “International Wine & Spirit Competitio” italversenyen az Év Európai Szeszesital Gyártója címet érdemelte ki. Ha pedig nemzeti szinten kell képviselni az italfajtát, akkor a Christian Drouin-t választják: a 2011-es francia G20 csúcson is ezt szolgáltak fel. A Coeur de Lion birtokuk pedig gyakorlatilag mára a calvadosgyártás mintagazdasága lett.

Ezt a különleges minőségű calvadost hozza el most a WhiskyNet vevőinek egy Michelin-csillagos bártender, egyenesen Párizsból. Thomas Girard  egy autentikus kóstoló keretében első kézből mutatja be nekünk az italokat, a céget, a francia párlat-fogyasztási hagyományokat és koktélokat. Izgalmas lesz! Légy részese te is!

Időpont: 2017.06.13 (kedd)

 

Jegyvásárlás itt! »

 

Michelin-csillagos bártender kínálja a koktélokat a GoodSpirit Bárban

Thomas Girard, Michelin-csillagos bártender június 12-én, hétfőn, 19 órától zárásig vendég-bártenderként készíti az ízletes koktélokat. Kiváló alkalom, hogy egy hús-vér Michelin-csillagos bártenderrel találkozz, aki még az italodat is elkészíti. Ne hagyd ki!