Étel és Ital


Egy whisky- és koktélbár, ahol 500-nál is több párlatot kóstolhatsz, talán már önmagában is különleges. Egy bár, ahol világszínvonalú koktélok is készülnek ezekből az italokból és finom falatok is rendelhetők, biztosan még vonzóbb. De amitől igazán különleges a GoodSpirit Bar, az a jó társaság.

 

BÁRMENÜ

Ismerd meg bővebb kínálatunkat, töltsd le Bár menünket!

BÁRMENÜ LETÖLTÉS (PDF)

Whisky, Whiskey és egyéb különlegességek

Párlatok

A GoodSpirit Bar párlatkínálatának gerincét a mintegy 300 különböző whisky képezi. A válogatás a szokásosnak mondható skót, ír, amerikai, kanadai tételek mellett, japán, indiai, egyéb európai, sőt még magyar whiskyket is tartalmaz.

A whisky mellett rendkívül széles választékban kínálunk spanyol, brit, francia stílusú rumokat, egyéb francia párlatokat (cognac, armagnac, calvados), egyéb érlelt és érleletlen párlatokat (gin, pálinka, vodka, pisco, mezcal, tequila, stb.) valamint likőröket és bittereket.

Tovább olvasom »

a világ talán legnépszerűbb koktélja

GIN & TONIC

Képzelj el egy gyönyörű kelyhet, amiben a jégkockák borókabogyók, egy gyönyörű csillagánizs és némi hibiszkusz szirom társaságában kocognak. A pohár alján a kínálatunkban szereplő közel 50-féle gin közül az általad választott különlegesség pihen és várja a hozzá illő tonikot, aminek a kiválasztásában kollégáink segítenek. Az üveg falán gyöngyözni kezdenek a páracseppek. Van kedved hozzá?

Tovább olvasom »

Dőlj hátra

BÁRMENÜ

A GoodSpirit Bárt elsősorban egy olyan helynek találtuk ki, ahol az exkluzív italok és a jó társaság adja meg az alapot egy jó estéhez, azaz inkább vacsora előtt és/vagy vacsora után lehet a legjobb program betérni hozzánk. Ennek megfelelően ételkínálatunkat is az igényesség és nem a mennyiség vezérelte. Ezzel együtt biztosan találtok magatoknak valami harapnivalót, ha a pillanat úgy kívánja.

Tovább olvasom »
A titkunk kulcsa

GOOD
SPIRIT

ha jól érezted magad

rendelj még

Ha már eleget kóstoltál, vagy a legizgalmasabb tételeket otthon a barátaidnak is megmutatnád, az itallapokon szereplő összes párlatból tudsz palackozottan is vásárolni, akár a helyszínen – a Whisky Shopban –, akár az interneten.

Látogasd meg webáruházunkat
Nyitva

Nyitva

Hétfőtől Szombatig:
11h - 24h

Címünk

Címünk

Budapest, Veres Pálné utca 7.
Megnézem a térképen »

Webgalamb